Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

SAG Ödülleri’nde büyük çekişme yaşanacak

Sinema Oyuncuları Birliği'nin (Screen Actors Guild) 1995'ten bu yana verdiği SAG Ödülleri için geri sayım başladı. Oscar töreni öncesi merakla beklenen 23'üncü SAG Ödülleri'nde sinema ve televizyonun en iyi oyunculuk performansları ödüllendirilecek. Tören, yarın akşam Power TV'den canlı olarak yayınlanacak.
Casey Affleck, Andrew Garfield, Ryan Gosling, Viggo Mortensen ve Denzel Washington gibi starların En İyi Erkek Başrol Oyuncusu adayı olduğu SAG Ödülleri'nde; Meryl Streep, Natalie Portman, Amy Adams, Emily Blunt ve Emma Stone gibi güçlü isimler En İyi Kadın Başrol Oyuncusu ödülü için yarışacak. En İyi Televizyon Dizisi dalında ödüle aday gösterilenler arasında ise; Türkiye'de de geniş izleyici kitlesine ulaşan 'Game of Thrones', 'Downtown Abbey, 'The Crown', 'Stranger Things' 've 'Westworld' dizileri bulunuyor.
En iyi Drama Dizi Erkek Oyuncusu dalında ise 'Game of Thrones'ın 'Tyrion Lannister'i Peter Dinklage ile 'House of Cards'ın başrol oyuncusu Kevin Spacey karşı karşıya gelecek. Hugh Grant, Nicole Kidman ve Michelle Williams gibi yıldızlar da farklı kategorilerde ödül için yarışacak. En büyük çekişme, En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde yaşanacak. Çünkü adaylardan Amy Adams, Natalie Portman, Emma Stone ve Meryl Streep'in performansları muhteşem. Sonucu hep birlikte göreceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA